Creatia este o parte din program

Creatia este o parte din viata, o parte din experienta necesara. Creatia ca si respectul face parte din normalitatea vietii si este foarte bine intiparita astfel incat alta energia destinata oricarei distractii este pierduta. A crea, a-ti folosi gandirea spre vizualizare si visare face foarte bine sistemului imunitar pentru ca el este condus de emotii. Creatia face parte din viata, proiectia materialului face parte din viata, fara ea nu am fi aici sa experimentam si folosind aceste unelte te mentin pe linia de plutire si de curata pentru a deveni ceva necesar pentru tine.

Fericire egal prezent

Fericirea sau starea de linistire, de regasirea, acel tu personal sta in prezent. Alte ganduri despre trecut sau viitor sunt false si nu existe. Este o iluzie puternica care te doboara usor. Credintele si sentimentele de pun la pamant fara a fi constient de ele. Atunci cand esti treaz si intelegi conceptul de viata si detii instructiuni de viata , prezentul este omniprezent pentru ca intelegi ca nu exista nici trecut nici viitor, ci doar gandurile, emotiile si credintele tale in prezent. Daca esti bun, fericit, corect esti acum si nu in viitor sau in trecut, prezentul se regaseste de cate ori vrei tu. Sti ca realitatea se proiecteaza foarte lejer cand vrei tu si ea este deja acum si nu este nevoie sa devii nimic sau sa speri la ceva ce se va intampla dupa un anumit interval. Stare se poate emula usor chiar acum si atunci numai este necesara asteptarea si trairea in acel sentiment din viitor. Totul este aici si totul se muleaza credintelor si sentimentelor tale daca tu iti doresti. Dar constientizarea tuturor lururilor, a sinelui si a instructiunilor nu se produce imediat, ci mintea trebuie sa intelegea logica lucrurilor ca sa o poata accepta. Anularea EGO-ului este imposibila, este o respingere a proiectiei din material; mai bine ai incerca sa lucrezi cu ceea ce este ca si constructie decat sa respingi anumite parti care fac parte din normalitate si iti va fi mult mai usor asa.

Distrugerea realitatii

Aceste instructiuni de viata sunt benefice si nu in programul de experienta al vietii. Odata ce este constientizata realitatea, perceptia, emotia si gandul toate celelalte lucruri se regasesc automat. Constientizarea sinelui este mai conturata ca niciodata si din acest motiv totul este pus sub semnul intrebarii. Odata inteles acest concept de proiectie manifestata , realitatea pe care o experimentam se distruge, deoarece mediocritatea numai este prezenta, dorintele numai exista si putine lucruri mai pot fi manifestate cu adevarat din cauza entuziasmului prea putin probabil pentru diferite experiente care odata ar fi fost interesante.

Cel mai pretios lucru este perceptia

Materialul nu inseamna nimic si nu vreau sa par ignorant spunand asta, dar in final lucru cel mai de valoare este perceptia. Intr-o lume mediocra este frumos sa experimentezi dar totul se rezuma la perceptia ta si al ce inseamna “ceva” pentru tine. De aici pleaca toate materializarile pe care tu le percepti in viata ta, de aici viata ta capata un sens, are o logica, are o indrumare, este necesara si frumoasa, se simte bine. In functie de ce atribui unui gand, material, persoane acela devine scopul tau principal, iar oamenii sunt supusi la schimbari permanent. Din acest lucru viata devine din ce in ce mai greu de inteles si din ce in ce mai inteligenta cand ne gandim la acest aspect. Nimic nu inseamna nimic si totul se reduce la perceptia pe care tu o ai despre viata. Azi poti avea anumite credinte, anumite emotii si perceptii si maine poti fi altcineva. Din acest motiv viata nu are un scop precis, nu este logica, nu are nevoie de argumente si totul devine necesar atunci cand tu crezi ca este necesar. Vrei sa vezi altceva decat ceea ce vezi zilnic ? Schimba-ti perceptia, schimba-ti emotiile, schimba-ti gandirea, iesi din comfort, incearca lucruri diferite. Viata este simpla si in acelasi timp super complicata; e un paradox total mediocru si in acelasi timp cea mai mare dovada de inteligenta pe care am vazut-o. Programul este contruit atat de bine fara erori incat poate sa se muleze pe orice tip de gandire, emotie sau perceptie indiferent de circumstante.

A simple reality / O realitate simpla

ENGLISH VERSION

The reality that we are experiencing is based on material reduction; things are small, they are limited, they are unintelligent, but all of this is part of the normality of the program that we all are experiencing. Life itself is a very well-designed experience program, and without all these little things, we no longer need to experience life. If we had everything from the beginning, if we could be anything, if we could fly, if we could lived in an abnormal program, life would be limited to a few years of experience, because there would be everything and everything in a mediocre world means mass destruction, it means boredom and nonsense.

There is no need for material help from the beginning, no divine touch, and no loss of self-security. It’s normal to be so, it’s normal for life to help you grow and get to where you believe it’s necessary. Each of us attracts all that is necessary and creates everything that he wants, but to get to the point where you are the captain of the ship, time is required and a decisive intent. At some point you will realize and become aware of the experience that you are totally connected and you realize that your emotions and beliefs (the things you believe in) express your reality around you. There is nothing else beyond this truth, but the program is mediocre and based on material reduction, so much fun around just keeps you distracted from this understanding. I do not say that you have to know everything, I do not say that you have to have a complete package, but for you and for your experience it would be good to understand and to realize what is happening so you can build what you want so it could be good. I know there are so many distractions today, very beautiful things that keep you in full reduction and I do not say that it’s easy to get out of there; It takes time and you need patience and perseverance. You have to have a good intuition, you have to start to be aware of what you feel, you have to start think free with no influence from the exterior, and for this reason many will never wake up; but there is no need to wake up, some are here to be lost and it’s not necessary to know all these things, otherwise the experience will lose it’s natural understanding. If we knew all this information in the great mass, we would start thinking before doing anything, we would begin to analyze all of life and eventually destroy us from too much understanding; We could not coexist under these conditions, so mediocrity has a plus in the experience that we live in. You have to go through life as you are and if you want to do something, start where you are, because you do not need to have anything; you will do it, you will take it to the end, but find your feeling of ” wanting to do something “ and when you want to leave, leave from the interior, because everything comes from there. Take life easy, because in the end we all get in another experience, so try to prioritize the limited time of this experience.

ROMANIAN VERSION

Realitatea pe care noi o experimentam e bazata pe reducere; lururile sunt marunte, sunt mici, sunt neinteligente, dar toate lucrurile astea fac parte din normalitatea programului pe care il experimentam. Viata in sine este un program de experienta foarte bine conceput si fara toate amanunturile astea mici, nu ar mai fi necesar sa experimentam. Daca am avea totul de la inceput, daca am putea fi orice, daca am putea zbura, daca am trai intr-un program anormal, viata s-ar limita la cativa ani de experienta pentru ca ar exista totul si totul intr-o lume mediocra inseamna distrugere in masa, inseamna plictiseala si nonsens.

Nu este nevoie sa avem de la inceput ajutor material, nu este nevoie de o atingere divina si in nici un caz de pierderea securitatii de sine. E normal sa fie asa, e normal ca viata sa te ajute sa cresti si sa ajungi intr-un loc unde crezi ca este necesar. Fiecare dintre noi atrage tot ce este necesar si isi creeaza tot ce isi doreste, dar ca sa ajungi in punctul in care sa fi capitalul vasului, necesita timp si o intentie decisiva. La un moment dat iti dai seama si incepi sa constientizezi experienta esti conectat cu totul si iti dai seama ca emotiile si credintele tale ( lucrurile in care crezi) exprima realitatea ta din jur. Altceva dincolo de acest adevar nu exista, dar programul fiind mediocru si bazat pe reducere, atatea distractii in jur fac doar sa te tina distras de la intelegerea asta. Nu zic ca trebuie sa sti totul, nu zic ca trebuie sa ai un pachet complet, dar pentru tine si pentru experienta in sine ar fi bine sa intelegi si sa constientizezi ce se intampla ca sa poti sa construiesti ce vrei si sa fie bine. Stiu ca sunt atatea distractii in ziua de azi, lucruri foarte frumoase care te tin in reducere totala si nu zic ca e usor sa iesi de acolo; dureaza timp si ai nevoie de rabdare si perseverenta. Trebuie sa ai o intuitie buna, trebuie sa incepi sa fi constient de ceea ce simti, trebuie sa incepi sa mai si gandesti liber fara influente si din acest motiv multi nu se vor trezi niciodata; dar nu este necesar sa ne trezim, unii sunt aici pentru a fi pierduti, nu este necesar sa stim toate aceste lucruri, altcumva experienta si-ar pierde din intelegere. Daca am sti in marea masa toate aceste informatii am incepe sa gandim inainte de a face ceva, am incepe sa analizem toti viata si intr-un final ne-am distruge din prea multa intelegere; nu am putea coexista in aceste conditii, deci mediocritatea totusi are un plus in experienta pe care o traim. Trebuie sa treci prin viata asa cum esti si daca vrei sa faci ceva , incepe de unde esti pentru ca nu e nevoie sa ai nimic; te descurci tu, o duci pana la capat, dar gaseste-ti sentimentul ala de ” a dori sa fac ceva “ si cand vrei sa pleci, pleaca de acolo din interior ca de acolo vin toate. Ia viata usor ca intr-un final toti ajungem tot acolo intr-o alta experienta, deci prioritizeaza timpul limitat din aceasta experienta.

 

Can we have it ALL ? / Putem sa avem tot ?

ENGLISH VERSION

The concept of being rich or being poor is totally misunderstood. People look at the rich as very lucky subjects, instead they look at the poor very lost. Where do these differences come from and why is it necessary to have these experiences in the construction of life ? There is room for everyone in the program that we experience and these very powerful concepts need to be clarified. The program is made from a multi experience where you can experience all sorts of mediocre material; without paradoxes and radical changes the program can not exist without the necessary difference. Such a program can not exist in abundance, because it would not be useful for the experience and life is more complex than the mediocre material. It is not necessary to have rich possessions as it is not necessary to experience how it is to have nothing and to accept that feeling as part of you. Being rich means doing everything necessary, but by doing everything necessary you can not have logical thinking, you can not take every thought that you want to materialize and ask yourself if I really need this and if it’s necessary. This thought makes contradictions and you can not experience material abundance in these conditions, because the rich man who has material is very permissive and does not use its logic to filter every dollar. For him it is necessary to be so, without any reason and he feels complete, for him the pleasure is there in that comfort. On the other hand, the poor have made the minimum necessary from some conscious or unconscious thoughts. Many are part of these two conscious or unconscious classes, because in this experience what you put out there is what you receive. In a strange way there are people who live in the experience program to experience poverty; It is necessary that this life to be as it is and for others it is necessary that in this life to be “someone” and accept material abundance. This thing can be straight from the bottom or through the experience. There is, however, the middle way of those who are balanced, those who have and have not, those who want, but filter the results in such a way that the balance is normal. We go back to life and how it is a total paradox, being very complex and making various combinations without which the experience would not make sense. Material wealth is not necessarily good, as poverty is not incredible, but from a conscious or unconscious cause the experience is abundant in such experiences. Life has no destiny, it does not have an up or down and you do not have to be rich, you do not have to be poor and in the end it’s important to experience the present reality and to accept that you are who you are from a conscious or unconscious cause ; You can experience what you are because of all the actions you put in the past and this has to be an unconscious cause or you can experience what you are from a conscious cause, being aware of your actions that have represented you in the way you really are. It is important to experience and start fro where you are and to accept your environment and to think about why I am here and what would be the necessary experience for me to take advantage of this experience as it is. Do not try to become someone or to be that someone or to look at the success of others, because it is not helpful; they are who they are and you are who you are, and the experiences for each individual are different as well as the development and involvement of beliefs in the development of individual, both psychic and physical. Many times the rich are not happy, because at some point they were so low that they did not have what to lose and from this complex they made necessary their abundance of material being saturated by so many shortcomings. In the end, even if they experience the state of material abundance, they will not look at those things as from the outside, but will be in the ” it is what it is ” way and they will go forward. Wealth and poverty are things that belong to our experience program, but that does not mean that much as we can see them from the outside and everyone has its needs in this experience.

ROMANIAN VERSION

Conceptul de a fi bogat sau de a fi sarac este unul total neinteles. Oamenii privesc bogatul ca fiind foarte norocos in schimb pe cel sarac foarte pierdut. De unde vin aceste diferente si de ce este necesar sa avem aceste experiente in constructia vietii ? Este loc pentru toti in programul de experienta si trebuie clarificate aceste concepte foarte puternice. Programul este o experiente multipla in care poti experimenta orice lucru material mediocru; fara paradoxuri si schimbari radicale programul nu poate exista neavand diferenta necesara. Un asemenea program nu poate exista doar in abundenta, deoarece nu ar fi de folos in experienta, iar programul nostru este mai complex decat materialul mediocru. Nu este necesar sa fi bogat material cum nu este necesar sa experimentezi cum e sa nu ai nimic si sa accepti acel sentiment ca fiind parte din tine. A fi bogat inseamna a face necesar totul, dar facand necesar totul nu poti avea o gandire logica, nu poti lua fiecare gand pe care vrei sa il materializezi si sa te intrebi daca chiar am nevoie de acest lucru si daca este necesar. Acest gand face contradictii si nu se poate experimenta abundenta materiala in aceste conditii pentru ca cel ce e bogat material este foarte permisiv si nu isi foloseste logica ca sa filtreze fiecare dolar. Pentru el este necesar sa fie asa fara nici un motiv si se simte complet, pentru el placerea e acolo in acel comfort. Pe de alta parte cel sarac faca din minim necesar dintr-o oarecare constienta sau inconstienta. Multi fac parte din aceste doua clase constient sau inconstient, deoarece in aceasta experienta ce pui acolo asta primesti. Intr-un mod ciudat sunt oameni care traiesc in programul de experienta pentru a experimenta saracia; este necesar ca aceasta viata sa fie asa cum este si pentru altii este necesar ca in aceasta viata sa fie ” cineva ” si sa accepte abundenta. Acest lucru poate fi direct din start din prima zi sau pe parcursul experientei. Exista totusi si calea de mijloc celor balansati, cei care au si nu au, cei care isi doresc, dar filtreaza rezultatele in asa fel incat balanta sa fie echilibrata. Ne intoarcem la viata si cum ea este un paradox total, fiind foarte complexa si facand diferite combinatii fara de care experienta nu si-ar avea rostul. Bogatia materiala nu este un lucru neaparat bun cum nici saracia nu este un lucru incredibil, dar din o cauza constienta sau nu, experienta este abundenta in asemenea experiente. Viata nu are un destin, nu are un suis sau coboras, nu trebuie sa fi bogat, nu trebuie sa fi sarac si intr-un final este important sa experimentezi prezentul si sa accepti faptul ca tu esti cine esti dintr-o cauza constienta sau inconstienta; poti sa experimentezi ceea ce esti datorita tuturor actiunilor pe care le-ai pus la un moment dat asta fiind o cauza inconstienta sau poti sa experimentezi ceea ce esti dintr-o cauza constienta, fiind constient de actiunile tale care te-au reprezentat in modul in care esti. Important este sa experimentezi si sa incerci sa pleci de unde esti sa accepti mediul tau inconjurator si sa te gandesti de ce sunt aici si care ar fi experienta necesara pentru mine ca sa profit de aceasta experienta asa cum e. Nu incerca sa devii cineva sau sa fi ca acel cineva sau sa privesti la succesul altora pentru ca nu este de folos; ei sunt ei tu esti tu, iar experientele pentru fiecare sunt diferite la fel ca si dezvoltarea si implicarea credintelor in dezvoltarea ta, atat psihica cat si fizica. De multe ori cei bogati nu sunt fericiti, pentru ca la un moment dat au fost atat de jos incat nu au mai avut ce pierde si din acest complex au facut necesar abundenta materiala ei fiind saturati de atatea neajunsuri. In final chiar si daca experimenteaza starea de abundenta materiala ei nu vor privii acele lucruri ca din exterior, ci vor fi la modul ” e cum e ” si vor merge inainte. Bogatia si saracia sunt lucruri care apartin de programul nostru de experienta, dar care nu inseamna atat de mult precum se observa din exterior si fiecare are necesarul lui in aceasta experienta.

You don’t know ALL the movie… / Nu sti tot filmul …

ENGLISH VERSION

A fairly intimidating topic is success, fame. These characteristics are fake in our experience program, and we need to understand that success is not the escape card of experience. Often we look at successful people and we want to be there with them, but everything just at the level of desire or “want”. You also need to understand this aspect of the difference between “wanting or wanting” and “having or having to be”. Wanting or wanting will never bring you anything because that thought is moment because of the EGO who wants to experience it now and this thought is not part of who you really are. Instead of having or is already making awareness already created and in conclusion only there is no desire or shortcoming that requires manifestation and experience already exists. The truth is that successful people come from less pleasant circumstances that have changed them to get to a point where they say “I have nothing to lose” and do it just for me because it only keeps me Push as hard as I can; I’ve already lost everything. From here, this representation of success and fame is born, not mediocre comfort. Success and fame come together with uninterrupted work and a high level of demand. Hence there are many bottlenecks, the person being able to climb at a certain moment because of psychic and physical demand. Imagine your fame and success as an engine, and in order to deliver good performances, it has to go at high speeds, constantly without the need for a permanent arrival or completion. Success and fame are maintained as long as the engine is constantly thrown, and at that moment it is subject to very high pressures. In conclusion, we only have to attach to our experience program this “target” because this experience is limited and has an experience; Do not rush to get there because it is in vain, but rather try to experience the present presently living and maintaining a necessary regime of use.

The emotion offered by gratitude is a process many people ignore, although this emotion does well for daily use just like brushing twice a day. Any material present in our lives can provide this refreshing feeling for our daily health. Being grateful for what you are, what you are experiencing every day is a hidden weapon with very strong potential over you; It is very important to keep this state every day no matter what activities you have. I want to differentiate the idea of ​​gratitude towards a supreme creature; It is not necessary to think blindly that we are created by someone and to strongly believe that someone is taking care of our lusts. Believing that there is someone larger than you, you automatically limit your potential and you are dominated by fear because of the insecurity that you daily wear from being unaware that you are not aware or controlling the situation. It is not necessary to believe in a supreme being, and this concept does more harm than good; It takes you in a huge fog from which you just hope to be good instead of being good already, to have what it takes.

ROMANIAN VERSION

Un subiect destul de intimidant il reprezinta succesul si faima. Aceste caracteristici sunt false in programul nostru de experienta si trebuie inteles faptul ca succesul nu reprezinta cartela de scapare din experienta. De multe ori ne uitam la oameni de succes si am vrea sa fim si noi acolo cu ei, dar totul doar la nivelul de dorinta sau ” de a vrea “. Trebuie inteles si acest aspect legat de diferenta dintre ” a vrea sau a dori ” si ” de a avea sau de a fi “. A vrea sau a dori nu o sa iti aduca niciodata nimic pentru ca acel gand este de moment datorita EGO-ului care vrea sa il experimenteze acum si acest gand nu face parte din cine esti cu adevarat. In schimb a avea sau a fi deja face ca contientizarea sa fie deja creata si in concluzie numai exista nici o dorinta sau neajuns care necesita manifestat si experienta deja exista. Adevarul este ca oamenii de succes vin din circumstante mai putin placute care i-au modificat pe ei sa ajunga intr-un punct in care sa zica ” numai am nimic de pierdut ” si fac asta doar pentru mine pentru ca numai ma tine nimic sa nu imping cat pot de tare; deja am pierdut tot. De aici se naste aceasta reprezentare a succesului si a faimei si nu dintr-un comfort mediocru. Succesul si faima vin la pachet cu o munca neintrerupta si la o un nivel de solicitare destul de ridicat. De aici apar si multe blocaje, persoana respectiva putand si claca la un moment dat din cauza solicitarii psihice dar si fizice. Imagineaza-ti faima si succesul ca fiind un motor, iar acesta ca sa poate oferi performate bune, el trebuie sa mearga la turatii ridicate, constant fara nevoia unei sosiri sau finalizari permanente. Succesul si faima se mentin atata timp cat motorul este turat constant, iar in momentul acela el este supus unor presiuni foarte mari. In concluzie numai trebuie atasat programului nostru de experienta acest ” target ” pentru ca aceasta experienta este limitata si are o data de experirare; nu te m-ai grabi sa ajungi acolo pentru ca e in zadar, ci mai degraba incearca sa experimentezi acum prezentul traind si mentinand un regim necesar de folosinta.

Emotia oferita de recunostinta este un procedeu pe care multi il ignora, desi aceasta emotie face mult bine la folosirea zilnica la fel ca periajul de doua ori pe zi. Orice material prezent in viata noastra poate oferi acest sentiment refigorant pentru sanatatea noastra zilnica. A fi recunoscator pentru ceea ce esti, pentru ceea ce experiementezi in fiecare zi reprezinta o arma ascunsa cu potential foarte puternic asupra ta; chiar este foarte important sa mentii aceasta stare in fiecare zi indiferent de ce activitati ai. As vrea sa diferentiez ideea de recunostinta fata de o creatura suprema; nu este necesar sa credem orbeste ca suntem creati de cineva si sa credem cu tarie ca acel cineva are grija de poftele noastre. Crezand ca exista cineva mai mare ca tine tu automat iti limitezi potentialul si esti dominat de frica din cauza nesigurantei pe care o porti zilnic din faptul ca nu esti informat, ca nu constientizezi si nu controlezi situatia. Nu este necesar sa credem intr-o fiinta suprema, iar conceptul asta face mai mult rau decat bine; te poarta intr-o ceata imensa din care tu doar speri sa fie bine in loc sa fi deja bine, sa fi deja ce este necesar.