Leguma care reprezinta lumea

Traim in prezent intr-un program de experienta numit Viata, iar viata ESTE structura pe care noi putem experimenta ce este necesar.

  • “O leguma schimba lumea!
  • O leguma reprezinta lumea!”

Totul in jurul nostru este conectat si prins atat de bine incat totul nu trebuie sa fie la vedere, ci totul trebuie sa fie camuflat.

Leguma verde a italianului Pareto reprezinta o buna parte din experienta noastra si anume Pastaia de mazare produce 80% din boabele de mazare prin 20 % imbracaminte.

Prin aceasta demonstratie se reprezinta experienta care este detinuta de 20 % din fratii nostrii si asta demonstreaza si faptul ca daca stai prea mult in gradina uitandu-te la plante o sa iti vina o idee interesanta.

Spre surprinderea sa, el a descoperit că aproximativ 80% din terenul din Italia era deținut de doar 20% din populație. Similar cu grăunțele de mazare din grădina sa, majoritatea resurselor au fost controlate de o minoritate de jucători.

Pareto și-a continuat analiza în alte națiuni și a început să inteleaga mai bine viata. De exemplu, după ce a înregistrat înregistrările fiscale britanice, el a observat că aproximativ 30% din populația din Marea Britanie a câștigat aproximativ 70% din venitul total.

Asta e un mic exemplu de cum suntem toti conectati intre noi si cum lumea pare sa fie o expresie a corpului uman; aproximativ 70% din suprafaţa Pământului este acoperită de apă la fel cum corpul uman detine la nastere aproximativ 70 % apa. Aveam aceeasi expresie in natura la fel ca leguma lui Pareto care se naste apa si moare pamant. La fel si noi cu timpul ne deplasam de la o extreme calda la una rece.

Totul in jur este conectat si oriunde te uiti te poti vedea ca intr-o oglinda si poti foarte usor sa realizezi asemanarile.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s