Poti avea orice dar nu sti cum

Visul vietii de experienta este un paradox total. Constructia vietii este o dovada clara de inteligenta; constructia programului de experienta este facuta in asa fel incat sa para atat de real, atat de normal si este foarte greu sa atingi ca om in material un astfel de rezultat. Minimizarea controlului in visul vietii de experienta este, iar o dovada clara de inteligenta; ca sa atingi normalitatea trebuie sa supraexpui subiectul la distractie si la parametri diferiti pentru diversitate. Programul vietii de experienta este supus la foarte multi parametri care per total conduc la reprezentarea unei normalitati; trebuie totul sa para atat de normal si atat de natural incat perceptia sa poata accepta viata ca fiind reala si nu o fantezie.

Programul in care existam “Visul Vietii de Experienta” este supus unor parametri care domina materialul si care de asemenea ajuta la purtarea normalitatii in programul de experienta. Normalitatea este data de un factor principal si anume timpul, respectiv proiectia unei zile normale de 24 ore, multiplicarea, demultiplicarea si calibrarea prin sezoane, expresia diferita a materialului care este un parametru pentru distragerea atentiei subiectului, normalitatea unei zile de a procura si hrani pentru a avea energie, miscarea subiectului facandu-se prin combustia materialului. Scena de redactare a programului este planeta care ofera necesarul de supravietuire a subiectului si care face parte din programul de normalitate a experientei; este normal sa fie asa ca totul sa para in evolutie, in normalitate, in actiune si sa aiba o logica pe care mintea mediocra sau EGO-ul sa o inteleaga. Mai sunt si alti parametri care ajuta la normalitatea programului dar nu ii voi prezenta pe toti. Exemplele de mai sus sunt de ajuns pentru intelegerea functionarii si proiectiei normalitatii in experienta pe care o traim.

Poti avea orice dar nu sti cum si chiar dupa intelegerea corecta a experientei pe care o traim si constientizarea intructiunilor de viata este necesar schimbarea credintelor pentru a experimenta noul. Multi spun ca este foarte usor sa inchidem ochii si sa ne vizualizam avand deja viata pe care o dorim, iar aici apare o greseala imensa si afirmatia de mai sus este total falsa. Dorinta de a avea altceva pune acel gand in viitor cat si dorinta de a deveni altcineva decat ceea ce suntem. Acest lucru aduce respingerea prezentelui si acceptarea viitorului, deoarece acolo se afla dorinta noastra si acolo va si ramane. Odata cu acest concept fals despre materializarea tuturor lucrurilor, multi tintesc tot mai sus chiar daca nu isi doresc acele lucruri si incep a prelua din catalogul programului ce vad in stanga si dreapta mergand cu toata increderea catre esec. Adevarul este ca materializarea se face doar pentru lucrurile necesare, iar cei care au mai mult decat este necesar fac din “anormal ” necesar din o oarecare credinta aparuta in perioada dezvoltarii ( mai mult sau mai putin placuta ); aceasta este credinta pe care trebui sa o aiba fiecare subiect pentru a experimenta abundenta desi abundenta nu este necesara intr-o lume de joasa frecventa. Credintele nu se pot schimba usor ca si cum ai aprinde un bec, ci este necesar intelegerea lor cat si motivul pentru care necesita schimbate, altcumva este o impingere continua fara nici un folos. Aceast articol este unul destul de greu de inteles fara minimuml de informatie si constientizare si incerc sa exprim realitatea fara prea mult fum ; trebuie inteles acest mecanism fara a intra prea mult in motor pentru ca apoi multe intrebari vor aparea si vor expune diferite raspunsuri si asta e o normalitate in programul vietii, ea fiind un paradox atat de inteligent construit.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s