Inceputul e intotdeauna frumos

back cover

Tot ce exprim acum vine dintr-o experienta traita, o proiectie a cine sunt cu adevarat si vreau sa prezint aceste instructiuni de viata, dar inainte de asta, experienta pe care noi o traim trebuie prezentata si trebuie constientizat de ce este necesar sa avem aceste instructiuni de viata.

De cand exist in aceasta experienta am avut un oarecare “feeling” despre viata si un interes crescut despre cum e construita si cum functioneaza. Am acel “ceva” ce ma face sa caut raspunsuri si sa ma informez despre viata, fiind constient de intuitia pe care am reusit sa o valorific. Intuitia este primul pas catre constientizarea acestor instructiuni de viata. Orice lucru exprimat material are nevoie de instructiuni de folosire cum si viata are instructiuni de existenta. Fara aceste instructiuni si fara o constientizare asupra lucrurilor care se petrec nu putem experimenta cu adevarat experienta pe care noi o traim denumita de mine “Visul Vietii de Experienta”. In acest prim articol voi exprima si parerea personala asupra conceptului de atractie sau “legea atractiei” care este prezentata in lumea ca fiind un colac de salvare in acest ocean al vietii.

Experienta trebuie constientizata si trebuie inteles faptul ca tot ce experimentam chiar acum are rol de a prezenta o normalitate prezenta prin material. Experienta nu poate fi constientizata foarte repede, dar cu timpul aceasta se poate decripta prin intuitie si constientizarea lucrurilor care se materializeaza in viata ta pana la un moment dat cand totul iti va parea conectat si in acelasi timp iluzoriu. Acest sentiment este unul revelator si in momentul acela totul va fi foarte clar si precis; o stare de constientizare va fi omniprezenta in experienta ta si tu vei fi constient de lucrurile necesare pe care tu trebuie sa le experimentezi.

Conceptul de atractie sau legea atractiei este un element fals prezentat prin faptul ca putem avea orice ne dorim alegand din Univers ca dintr-un catalog de supermarket. Acest concept este fals si doresc sa prezint ideea mea prin dovezi cu vibratie palpabila. Viata este o experienta ce trebuie traita cu ajutorul simturilor, iar noi suntem aici ca sa experimentam o normalitate prezenta si supusa unor legi. Experienta nu ar mai parea atat de normala daca noi nu am fi supusi temperaturii, timpului, evolutiei normala a materialului, minimizarea noastra ca si specie pe langa infinitul Univers care defapt nu este atat de infinit, ci face parte din programul de normalitate a experientei pe care o traim; Universul este mare pentru ca noi sa fim mici si acesta este inca un parametru pentru mentinerea programului de normalitate a vietii. Fara acest factor normalitatea ar putea parea superficiala si in concluzie iluzorie, iar viata nu ar mai putea fi organizata sau experimentata. Legea atractiei este falsa si prezentarea ei duce catre o imagine foarte placuta pentru mintea constienta sau pentru EGO, dar acest lucru face ca multi paraziti de vibratie scazuta sa acceseze credintele umane si aici ma refer la acele lucruri in care omul crede in viata de zi cu zi. Omul nu este supus nici unei legi si in nici un caz a atractiei; crearea materiei se realizare pe cale normala prin intentie, prin constientizarea lucrurilor care se petrec in jur. Credintele noastre creeaza realitatea si nu gandurile asa cum este prezentata aceasta falsa ” lege a atractiei “. Fiecare este crescut intr-un mediu diferit si are parte de diferiti parametri de-a lungul evolutiei pana la constientizarea sau maturizarea din punct de vedere material. Credintele sunt acele care creeaza panza proiectata in realitatea noastra in timp real alaturi de vibratia emotiei atasata acelei credinte, iar entuziasmul oferit dupa producere reactiei intre cele doua puncte se simte sub forma de emotie in intersectia crucei undeva in jurul plexului solar; credinta plus emotie rezulta emotie calibrata in directia necesara materializarii. Folosirea EGO-ului devine inutila, iar odata conectat la acesti parametri prezentul este omniprezent si nu trecutul sau viitorul.

Este foarte important sa constientizam credintele noastre si sa fim ce putem fi chiar acum in prezentul actual fara dorinte si fara devenirea ” cuiva “. Tu esti deja ce este necesar pentru a te metamorfoza in evolutia normala a programul de experienta. Tot ce am incercat sa prezint mai sus este un pachet general pentru initializare in” Instructiunile de Viata Universale “ si pe care le voi prezenta in articolele viitoare apartinand de cartea “BBAAIIC ALSPEL – INSTRUCTIUNI DE VIATA UNIVERSALE “. Voi vorbi separat de fiecare parte a experientei, de la initializarea mea naturala in aceste instructiuni de viata cat si despre credintele false implementate de fiecare om, automat din EGO si alte credinte false, dar care nu produc daune psihice, ci doar produc realitati incompatibile.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s