Se simte bine cand ai TOT necesar …

Cum se simte sa ai totul necesar ? In final fiecare dintre noi urmareste sa experimenteze o emotie oferita de proiectia unui material. Atunci cand experienta pe care tu o cauti devine necesara se produce proiectia realitatii si capitolul se inchide, deoarece experienta a fost satisfacuta printr-o emotie. A experimenta diferite locatii sau a experimenta diferite senzatii oferite de simturi sau de a vedea cum se simte achizitionarea unui material, prietenia intre doua personalitati, alergarea, mirosul unei plante, trezitul de dimineata sau trezitul mai tarziu, oboseala cat si necesarul de somn sau hrana, acestea fac parte dintr-un sir larg de experiente pe care noi le putem experimenta in programul de experienta al vietii. Acesta este motivul pentru care noi coexistam in acest vis al experientei; rezultatul este emotia oferita de experienta, iar noi toti o urmarim cu entuziasm. Din fericire sau nu, mediocritatea mintii sau placerea de a vedea “ceva” semnificativ printr-o experienta sau printr-un material face parte din programul de normalitate al vietii. Fara aceasta “inteligenta” valoarea materiala ar disparea si experienta nu ar mai putea avea loc, neavand un motiv suficient de palpabil ca ea sa existe.

Programul vietii este bazat pe mediocritate, pe minim, pe reducerea perceptiei. Fara conceptul asta de baza viata nu se poate manifesta, deoarece ea este exprimata din multitudinea experientelor pe care le poti savarsi prin intentie, desi experienta este vasta, marea majoritate a emotiilor nu pot fi indeplinite, deoarece fiecare are un caracter personalizat. Conexiunile sunt atat de multiple incat sunt slabe sanse ca cineva sa fie asemanator cu altcineva la nivelul credintelor, deoarece fiecare este crescut in experiente diferite. Pe langa mediocritate si minimizare, viata are un element destul de periculos si acesta este libertatea de a alege. Libertatea de a alege, libertatea de a experimenta orice emotie provenita dintr-o experienta, libertatea gandirii libere inainte sau dupa experienta, planificarea oricarui plan material existential fara nici un blocaj sau fara a fi nevoie de altcineva pentru creearea planului, acest fenomen este unul destul de periculos intr-o lume redusa la un procent mic de constientizare. Din aceasta libertate fiecare este rebel in felul lui, iar efectele acestei stari de spirit pot fi bune dar, in acelasi timp si rele. Omul este liber sa faca ce vrea, iar legile scrise nu pot impiedica aceasta libertate de materializare a oricarui plan, experienta sau emotie.

Cum se simte sa ai tot ce este necesar ? Sa ai tot ce este necesar necesita timp pentru constientizarea reala a ce este necesar pentru tine, apoi vizualizarea se poate face in forma de plan, in forma de previzualizare pentru a cerne aceste experiente pana la o forma logica. Din aceasta previzualizare se poate trece la urmatorul pas si acesta este prezentul vizualizat. Aici deja actiunea este acum, iar emotie este deja satisfacuta si numai este necesara planificarea provizorie. Chiar si dupa acest prezent satisfacut, material sau doar la nivel vibrational prin credinta ca esti deja in acea experienta, materialul este satisfacut, iar odata cu acest nivel de satisfactie apare completarea totala. La final numai avem nevoie de nimic si nimic numai este necesar, iar aceasta pace ar trebui ca fiecare dintre noi sa o avem in viata de zi cu zi, fara necesarul altor dorinte sau experiente. Aici se produce conexiunea reala cu sinele tau, iar in aceasta stare esti tu cel adevarat fara nevoie EGO-ului de a fi mai mult decat este necesar sau de a experimenta ceva nou doar de dragul maximizarii EGO-ului. Abundenta este si ea un termen atasat experientei, necesar sau nu. Cei abundenti nu au dorinte sau nevoi aleatorii, ei sunt constienti de aceasta pace “a cine sunt cu adevarat” si de aici se proiecteaza realitatea necesara pentru personalitatea unica. De aici vei proiecta tot ce este necesar pentru tine, din sursa ta originala fara nevoie de a avea dorinte sau vise iluzorii intr-o experienta iluzorie. Deci pana la urma cum se simte sa ai ce este necesar pentru tine ? Se simte natural, dar in acelasi timp un sentiment de pace, o conectare cu mediu inconjurator, aparitia unor ganduri noi, aparitia unor ganduri despre tine, despre personalitatea ta, iar in aceasta vibratie te vei cunoaste si vei proiecta realitatea necesara tie.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s